10 Februari

Idag för fyra år sedan när jag satt i bilen på väg hem ifrån innebandyträningen så berättade pappa att Morfar hade åkt in på sjukhus för andra gången och att brorsan och Mamma redan var inne med mormor. (Guu.. Varför ska det här vara så svårt att skriva för?!) 
Sedan kommer jag ihåg att jag och pappa åkte till mina kusiner och vi ringde till min brorsa som var på sjukhuset och frågade hur det var. Läkarna trodde att han skulle dö den dagen men icke.. med hans fantastiska kondition höll han ut i en vecka.

Så han dog på min namnsdag en 17 februari. Det är en av dom värsta dagarna i mitt liv..Dagens låt-i-huvudet låt är: "Aldrig ska jag sluta älska dig" med Jonas Gardell.

Jaa.. Jag tror inte det behövs någon lång förklaring om varför jag tog denna låt. Vill ni höra den så kan ni lyssna här: http://www.youtube.com/watch?v=7GaRBgPYyjo


Kommentarer
Postat av: Manda

Men usch! Stackare:'(!

Det jag ville säga var att jag just hörde "I wanna know what love is" spelas på radion! Då tänkte jag på dig, mig och Frida när vi hade singstarkväll hos dig varje fredag i sjuan :D Det var underbara tider det! <3

2009-02-11 @ 11:53:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0