Tisdag

Vad trött jag var imorse när väckarklockan ringde och tyvärr har jag inte blivit piggare under dagen heller. Men som tur är så har vi studiedag imorgon! Så då kan man få sova ut lite innan man måste upp och plugga.

Jag som har tyckt att vi har haft mycket att plugga förut, men det kommer inte vara något om man jämför med veckorna som är framför oss. Vi räknade efter och det visade sig att vi har 18 prov till som är inplanerade, men det brukar alltid bli fler. Då ingår nationella proven. Vi trodde eller framför allt jag att det inte skulle bli så mycket andra prov när vi har nationella, men det verkar inte spela dom någon roll. Det är typiskt.Som jag sa så är vi lediga imorgon och då ska jag plugga på spanskan. Vi har prov på det på fredag och så har vi matteläxan till på torsdag. Jag börjar bli så skoltrött och man får ont i magen bara man tänker på hur mycket man måste plugga och kunna utantill. 


Fast jag ska väl egentligen inte klaga, men det känns himla skönt att få klaga av sig lite, det känns inte lika jobbigt för ett tag då. Tycker ni inte?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0