Mars 2009

Igår åkte jag och Mariel till Vällingby och kollade runt lite, för att det skulle hända något roligt på fredagkvällen. Självklart slank vi in på topshop och provade skor. Ååh, jag hittade ett par jättefina, som jag vill ha. De är svarta klackskor med en rosett nertill och tån sticker fram. Very najjsiga! ;)


Mariel och jag i somras, har jag för mig..När jag skulle köpa en dricka igår och skulle få tillbaka pengar, så råkade jag stirra lite för mycket på han i kassan. Så när han gav mig pengarna åkte dom ner mellan massaapparaten och fyndiga jag, som är så "duktig" på att få fram rätt ord säger: Oj! Min hand var inte berädd!
Både han i kassan och Mariel började skratta.Idag har jag pluggat hem - och konsumentkunskap och sedan tagit det lilla lugna.


Kollade på "Babben och co" och "Var fan är min revy?"
Hahahaha! Såg ni Var fan är min revy? Ni skulle ha hört när han gick på Frasses och skulle ha en Frasses utan ost. Jag skratta så jag höll på att kissa på mig. Det var så roligt!Thomas di Leva "Tänk om vi alla skulle ha en fruktstund  tillsammans en timme varje vecka.."Puss<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0