31 Augusti

Jag har tagit bort bilden på mig och Lars Winnerbäck och satt ditt denna! Tack så mycket för hjälpen Felicia! =D Och som ni då ser passar inte bakrunden till bilden men jag ska fixa till det! Jag hinner tyvärr inte det ikväll, men så fort jag hinner ska jag fixa till det! Tycker ni den blev bra?


Felicia skrev en jättefin dikt till mig idag! Här är den:

Whatever I do, whatever I write or think, I can't get you out of my head.

Where ever I am, where ever you are, I can't stop thinking about you.

When I am confused and my heart is bleeding, I can't get rid of you.

Because whatever we do, whatever we write or think, we will be there for each other.
Dagens skratt:
Var när Markus och Tobias kommer ner för trappan i kallingar och jag e på väg in på toaletten och
Tobias säger: Du behöver inte springa och gömma dig, när jag kommer!


Snart börjar tennisen igen!

Nästa söndag börjar äntligen tennisen igen!
Va kul det ska bli att börja spela igen, har inte spelat på hela sommaren så det blir kul och se om det går bra, och att träffa Emelie och Sanne och sitta i omklädningsrummet och prata skit om våra vikarie tränare, Haha Stackarna!


Idag har jag faktiskt inte bestämt vad jag ska göra förutom att jag måste göra spanska läxan, men det tar ju inte hela dan att göra den, så vi får se vad som händer!

Summer Feelings

Va härligt det var imorse när man kolla ut genom fönstret och man möttes av solen! Riktigt härligt att det är fint väder när man är ledig! Istället för att det ska vara kallt och grått. 
Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket som är så intressant att veta.


I'm yours - Jason Mraz

Grattis på födelsedagen!


Grattis på 15 årsdagen Emma och Sara!

29 Augusti

Idag fyller  Michael Jackson 50 år, Grattis till dig! 
Om 2 dagar fyller  Felicia 15! Tjoho! =)
Och ett extra Grattis till Alexander, som har tagit körkort idag!

Idag hade vi musik, första gången sen 7:an och Jonathan vi hade då har slutat och vi har fått Anders! Riktigt bra musiklärare! Han kommer ifrån göteborg och har haft Håkan Hellström i musik i fyran, femman och sexan. Det e lite coolt att vi har han nu! På hans lektion prata vi om han, skratta och sjöng lite. Mycke trevligt! =)


Dagens skratt:
Var när Amanda berätta om när hon hade packat upp matvaror och prata under tiden med sin mamma Inger i telefon. Senare på kvällen när Inger kom hem fråga hon  Amanda: Har du gjort någon ny sorts mat!?
Amanda: Vad snackar du om??
Inger: Kolla kylskåpet..
När Amanda sen kollar hade hon ställt in balsam flaskan där! Torsdag

Igår tänkte jag för en gångs skull gå och lägga mig tidigt och precis när man höll på att somna in, blir man väckt av att grannen sitter och sjunger och spelar gitarr! Tyvärr lät det inte så fint som han som sjöng tror att det lät! Det lät hemskt och han sluta inte på ett tag heller.. Jättejobbigt! Bara för att man ska vara duktigt och ska somna tidigt, händer det alltid något som gör att man inte kan det. Nog om det!

Idag har det inte hänt något som e så kul att de e värt att berätta.


Imorn e det äntligen Fredag! =D


Måndagen den 25 Augusti

Vad har hänt idag? 
Bland annat har detta hänt: Amanda och Simon börja gymnasiet i S-vall (Båda verkar nöjda med sina klasser, Härligt!), Mariel och hennes klass va lediga, Janni börja fyran i en ny skola, Felicia har åkt på klassresa till "Barnens ö", Elin, Johan, Katarina och alla andra roliga människor som ja träffa i somras börja sitt andra/tredje år på Nordvik och Jag själv gick till skolan som vanligt och dom riktiga lektionerna börjar imorn med matte.


Denna gång gick de bra!

Idag körde jag hem min lilla Moppe från landet.. Tog ungefär en timme och det gick riktigt bra! Ingen halk insident på vägen hem, som det var på vägen dit!
När jag kom hem så skulle jag ringa Mariel, ringde 15 gånger men Mariel svara inte pga hon har vibrotor så om inte e närheten så hör hon inte. Efter en stund kommer jag på att jag kanske ska ringa hem till henne istället och jag har inte hennes hemnummer så ja sökte på eniro =) Då svara Mariel äntligen!
Vi skulle åka buss till Jakan. Varje gång man ska åka buss med Mariel, blir man alltid lite nervös om hon hinner med bussen eller inte. Hon kliver nämligen på bussen två stationer efter mig. Så det är alltid en överraskning när man kommer dit om hon står där eller ej. Men denna gång stog hon där! Bra jobbat Mariel! =)
Hitta två tröjer på hm, inga speciella tröjer direkt men dom blir nog bra! 
 

Igår kväll

Kom hem igår ungefär vid ungefär halv ett, va jättetrött ,så de var  bara att hoppa ner i sängen, därför blev det inget bloggande när ja kom hem.. Men nu så! 
Jag och Janni sjöng karaoke, Janni visa vilka sidor på datorn hon brukar vara inne på, kolla på film och träffa Mariel! När Mariel kom så gick vi upp till parken och Mariel skulle visa hur bra hon är på att klättra!
 
Mariel (t.h) och Janni (t.v)

Sen satt vi och prata och Janni sjöng lite för oss! =D Och när hon hade sjungit klart ,skulle jag och Mariel sjunga haha, det var inte lika vackert! Efter några timmar var Mariel tvungen att dra sig hemåt. När Janni och Jag kom in igen så börja vi kolla på film och Janni somna.


Lördag

Amanda, Oskar, Ellen, Frida och Isabella va söta ni var i expressen igår!  =)

Kommer inte skriva så mycket idag. Ska vara barnvakt idag från ungefär 18 till typ 12-1? Men ska dra dit nu vid tre..
Ha en trevlig lördagskväll!


 Lars Winnerbäck - Stockholmskyss
 
Lars Winnerbäck och Lisa Ekdahl - Kom Änglar

Sommarplåga?

Årets Sommarplåga?


 
Bag in da box - DJ Tune feat. Orremannen


Vilken låt tycker ni är årets sommarplåga?

Skoldagarna

Såå igår började skolan igen.. Då träffades vi i aulan och rektorn prata regler. När det var klart gick vi upp till klassrummet och hade världens diskution om vem som ska över och under skåp. Jaa sen vare inte mycket mer värt att nämna.. Jo! Vi får tillbaka Nicke i idrott! Tjoho!

Idag så var det en "lära-känna-klassen-dag" och gissa vad vi gjorde!
Vi åkte till modernamuseet och där skulle man gå två och två, och svara på frågor om tavlor och skulpturer, vad man kände när man såg dom o.s.v. Så jättekul vare kanske inte men det gick bra! Det tog ungefär en timme och när det var klart drog gick vi runt i shoppen och väntade på att alla skulle bli klara. När alla var klara drog Ingela, Jag och Linnea hem..

=)

Hittade en snygg väska på Åhlens, så nu har jag en ny väska till skolan!
Hitta inge mer bilder på datorn just nu, så lägger in nån annan dag..


Dagens skratt:
Markus och jag kollar på film och då säger
Jag: Va mycke längre han är en henne!
Markus: Det beror på att hon har klackskor! Jag är längre än dig och jag har klackskor!
HAHAH!


Del 1

Då börjar sommarlovet dra mot sitt slut och vardagen börjar ta vid..
Det känns som igår det var skolavslutning och man bara längta efter att rektorns långa och sega tal skulle ta slut någon gång, så man äntligen fick dra där ifrån! Men vad har man egenligen gjort under dom här veckorna av ledighet?
Några bilder från sommaren:

     
       

Fler bilder kommer senare, ska dra och kolla i affärer nu, efter en ny väska.. Alltid ute i sista sekund!
Puss och kram hörs senare!

Skoj som vanligt

Felicia kom vid 10 och jag var som "vanligt" dom senaste gångerna inte klar!  Vaknade ungefär 10 minter innan Felicia kom av att en granne ringde. Tack så mycket! När jag väl var klar så drog vi in till stan och först traska vi till bion och köpte biljetter till Sex and the city. Sen gick vi runt och kolla i affärer och prova lite kläder! =)

Jag och Felicia på Gina och provar en klänning. (Hur står vi egentligen? :S)

När klockan blev kvart i 3 började filmen och den var riktigt bra!

Dagens skratt:
Sa Felicia och löd:
Snart är det väl förbjudet att ta med sig eget popcorn till bion! (som om någon brukar ta med sig eget popcorn, när man ska på bio?)

Dagens höjdpunkt:
Åka in till stan och kolla på bio med Felicia.


Vad ska man göra imorn, när det är den sista dagen på sommarlovet?


Arn

Kollade nyss klart på Arn med brorsan och den var riktigt bra faktiskt!

17 Augusti

Idag var man på masters igen i regnet för att se dom spela. Pelle kom tvåa i tävlingen, Grattis! =)
Sedan drog jag till Mariel och träffa henne och Janna och Julia. När jag kom hem till Mariel såg jag att vi hade mycket likadana saker som bla: sängen, papperskorgen, hårsprayen och plånboken! Vi har bra smak Mariel! ;)
När Janna och Mariel (även kallas Marris av mig) skulle göra i ordning mackor åt oss, så tog Marris fram sparrisburken och frågade om någon ville ha det på mackan. Ingen ville men Julia och Janna tyckte det var gott så dom åt några och la ifrån sig toppen på sparrisen som Janna sen försökte pricka Marris mun med men resultatet blev dock att den mosades och föll pladask på golvet.
När vi hade ätit mackan kolla vi på Shes the man:

Kalas bra film!
När filmen var slut spela vi idol spelet och det vara bara Mariel och jag som sjöng! Juryn tyckte väl inte att vi var så bra kanske men Mariels dans får pris, den var underbar Hahah!

Bara för att Brolle är bäst!

 


Snabbt om idag då

Åkte ut till landet och klippte gräs, när jag var klar gick vi ner och bada. När man precis hade doppat sig, kom det hur mycket folk som helst och några av dom va b.l.a. Filip, Christer och Eskil.. Sen måla vi lite på gamla lekstugan som numera är ett förråd och då råka jag smart som ja e trampa på en spik!
Väl hemma kolla vi på Var är susan?, den var ganska bra! och Underbar och älskad av alla och på jobbet går det också bra, njaa har sett bättre!


Ändrade planer

Idag skulle jag vara barnvakt åt Janni men Bengt ringde imorse och sa att dom som dom skulle till hade fått förhinder.. Så då slipper jag vara barnvakt. Om en liten stund ska jag dra till landet och klippa gräs och kanske ska träffa Janna, Julia och Mariel när jag kommer hem.. Men vi får se vad som händer! Nu måste jag skynda mig! Puss och kram hörs senare!


11 timmar Golf!

Kom nyss hem från masters (en golftävling), e helt slut! Har gått och gått och gått.. Blev väckt halv sex imorse och åkte hemifrån vid 10 över 6. Pappa och Mamma var funktionärer och skulle stå och vifta med några flaggor, så spelarna visste om dom kunde slå eller ej. Under tiden dom stog och vinka med flaggor, så gick jag runt och vänta på att klockan skulle bli ett så var deras pass klart för idag! Det var såå segt att vänta, så dom första två timmarna mellan 7 och 9 ringde jag Elin och försökte få liv i henne, men hon sov och skicka ett argt sms att hon sov! Då kom jag på att det kanske går snabbare där mamma stog mellan enen och stenen, så traska dit.. När klockan äntligen slog ett gick vi och käka lunch och det blev kycklingsallad.
Efter det gick vi och kolla på när Pelle Edberg spela =D

Pelle + Caddy

Känner ni igen den här mannen?

Japp det är Thomas Brolin! Såg han idag, han var Caddy åt en spelare. Vem minns jag inte..
Juste när vi ändå pratar kändisar!
Jag prata med en kille idag som jag så väl känner igen från tv och sporten (typ sportspegel), han var normal lång, hade lite skäggstubb, bruna ögon tror ja det var om jag inte minns fel och man kände igen hans röst såå väl! Nu kommer den stora frågan: Vem är han?! Jag återkommer om det när jag kommer på vem det är!

14/8

Det har faktiskt inte hänt så mycket man kan berätta om idag.. Förutom att Anja ringde och frågade om jag kunde vara barnvakt åt Janni på lördag och självklart kunde jag det!

Jag älskar Brolle och tyckte det var as nice att han skulle vara med i höstkampanjen för MQ! När jag för en stund sen kolla på filmen för kampanjen så tyckte jag att den var hemsk!! Guu va töntig han ser ut där han står och dansar och låten passar verkligen inte han! Usch och Fyy och Blää! Avgör själva vad ni tycker kolla på den!
http://www.dagensmedia.se/mallar/dagensmedia_mall.asp?version=181113&anchorname=anchorcomments#anchorcomments

Dagens kommentar:
Var det Elin som sa och den löd:

Platt som en pankaka får en helt ny innebörd om man ligger me honom!


Höj ljudet och lyssna!


Visst blir man sjukt glad av den här låten! =D

Shopping + bio

Under dagen idag har jag varit med Janna, Julia och Mariel i kista. Vi kom dit runt 12-tiden och då började vi med att köpa 4 biljetter till filmen Hancock. Efter det gick vi till foodcourt och käkade lunch. När vi skulle få tag i ett bord så vare självklart fullt med folk, så vi irrade runt och letade bord en bra stund och efter mycke letande hitta vi äntligen ett bord! Sen gick vi runt och kollade i affärer och Mariel passade på att visa hur man steppar  =) När klockan var 14:30 så började filmen. Julia, Janna och Mariel tyckte filmen var jättebra! Själv tyckte jag att filmen var sådär, men ett plus var att Will Smith var med i den!

Tycker du om superkrafter så ska du absolut se den här filmen!

Dagens skratt:
Janna
står och kollar på en jättestor bild av Kung Fu Panda och säger: ÅÅh va len och mjuk han ser ut! Han skulle man vilja krama!
Mariel Kommer fram lite förvirrad och säger: Ähh de här e ju papper! och

En dag med Felicia

Idag var jag och Felicia på Gröna Lund! Vi åkte allt förutom Fritt Fall, samt att gå in i Spökhuset - fråga mig inte varför... När vi var på ''barnsidan'' en stund och skulle ta en tur på Kaffekoppen, hamnade Felicia och jag spontant i samma ''kopp'' som en ung pojke vid fem års ålder. Såhär löd ungefär vårt samtal :

Sandra : Hejsan! Är det okej om vi sitter med dig?

Edvin : Ja då! Jag heter Edvin!

Sandra : Jag heter Sandra och hon heter Felicia.

Edvin : Visst är Edvin ett fint namn?

Sandra och Felicia : Ööh ja...?

Edvin : Där är min mamma!

(Hon vinkar till oss och vi vinkar förvirrat tillbaks.)

Sedan startade kaffekoppen... Edvin far omkring koppen och ramlade vid min arm och bokstavligen ''bet'' till varenda gång han föll mot mitt håll. Jag antar att det inte var med mening, men ack så ont det gjorde!

Då åkturen äntligen hade närmat sig sitt slut, skyndade vi oss till Nyckelpigan som är en liten berg- och dalbana. Gissa vem som ställer sig bakom oss och säger :

''Här är dina kompisar, Edvin!''- nämligen pojkens mamma.

När vi var färdiga skyndade vi oss mot Flygande Elefanterna i hopp om att dom inte skulle finna oss, vilket dom inte heller gjorde... Det var den sista gången vi sågs.  Felicias min när vi skulle åka Elefanterna
och så här glad var Felicia över att få åka Fygande Elefanterna 

Jag tänkte försöka ha Dagens Kommentar, Dagens Höjdpunkt och Dagens skratt varje dag!

Dagens Kommentar:
Sa Felicia när vi åker bläckfisken och den löd så här: Skrik så gåre snabbare! AAAAH!

Dagens Höjdpunkt:
Var självklart att åka in till grönan med Felicia!

Dagens skratt:
Var med killen i luckan vid kärlekstunneln och när Felicia och jag åker helt själva i RockJet.


Första inlägget ;)

Välkommen till min blogg!

RSS 2.0