30 September

Precis när man trodde att den här veckan skulle bli lugn och inte så mycket att behöva plugga på, så får man jättemycket att göra. Det är typiskt! Så nu vet jag vad jag ska göra ett tag framöver!

Idag i skolan hände det inget som e intressant att veta.

Men guu va kallt det har blivit! Jämför man med förra tisdagen då jag var hos Amanda och plugga och peta ner getingar i glas, då var det varmt och härligt. Vilket det inte är nu!


Om 12 dagar har jag haft den här bloggen i 2 månader. Va snabbt det har gott!


Ikväll är det Desperate housewives, Idol och Ugly Betty och Idol och Ugly Betty går samtidigt så vi får se vad av det jag kollar på, om jag ens hinner..


Tattoo - Jorden Sparks med text så du kan sjunga med! ;)


Hade bäst Sötnosar!
Puss<33

Ännu en mååndaa

Nu är det måndag igen. Va fort veckorna går! Vilket är härligt, för då blir det snabbare helg och snabbare höst lov! =)


Har märkt att det är alltid måndagar jag berättar mest om vad jag har gjort i skolan och det är ju alltid samma sak, så det är ingen överraskning för er som har läst min blogg ett tag att jag har haft syslöjd, so, matte och bild idag. Så tycker inte jag behöver berätta exakt vad som hände ida.

Jag brukar alltid träffa Amanda och Frida vid dagis osså brukar vi cykla/gå tillsammans till skolan och idag när jag kom cyklande från mitt håll står bara Amanda där och då visar det sig att Frida har stukat foten på ridlägret hon var på, hon ramla av hästen, så kan inte cykla och knappt gå. Stackarn!

Sen har det inte hänt något speciellt..


Ikväll så ska jag plugga spanska och kanske glo lite på tv.. Vad ska ni göra?


Visst är flätan som Sara gjorde på mig igår cool?Hade bäst
Puss<3

Trött

Har suttit i en timme och försökt komma på ett bra sätt att berätta vad som har hänt idag och det gick inte bra.. Så skriver inget om det ikväll, skriver kanske imorgon om det är jättetrött!


När Martin och Simon var här så pratade vi om KTH som båda går på och HERREGUD VA MYCKET JOBB!!
Säger jag bara! Man måste plugga VARJE dag för att inte komma efter med tex Matten och det med tentorna och poäng och det.. Fatta ingenting var hur komplicerat som helst!
Martin sa att det var grymt stor skillnad mot gymnasiet och när han tycker det är jobbigt är det otroligt jobbigt!
Så som jag känner just nu vill jag inte gå på KTH, det är inte min grej att sitta och plugga varje kväll för att hänga med i fem år. Nej jag ska gå någon linje man får jobb direkt efter!Nu måste jag hoppa i säng för att orka med morgon dagen!
Puss och kram, sov så gott! <33


Stressigt

Tjenixen!

Jag hinner egentligen inte skriva något just nu..
Har jättemycket att göra innan klockan fyra då alla gäster kommer..
Markus som egentligen borde vara hemma och städa är på fotbolls cup så då blir det jag och mamma som får städa och laga mat.

Jag berättar ikväll vad som har hänt idag!


Ha en bra dag!
puss och kram<33


Grattis Markus!

Idag fyller min brorsa Markus 19 år!
Stort Grattis!


Haha den här låten gick Ingela och sjöng på igår osså sjunger dom om "min bror" så därför blir det den här låten istället för bild.

Löördaa

Tjohejsan!


Idag har jag varit med Linnea och Ingela i Vällingby.
En halv timme innan bussen skulle gå så kom jag på att jag inte hade någon bussremsa så gick till handlarn och köpte en och sen när jag står vid busshållsplatsen kom Ingela och är stressad och vi står och pratar en stund innan bussen kom. Efter en stund hoppa Linnea på bussen och det blev skratt direkt!


När vi kom fram så såg vi att det var Vällingby dagarna och det stog en scen ungefär vid biografen, så vi gick dit och kolla vem det var som stog och beatboxa, och på vägen fram ser vi någon i blåa kläder och blont krulligt hår och självklart vare Mojje från Latjo Lajban som stog där med gitarren.
Beatboxaren var ingen vi kände igen så vi gick till bion och köpte biljetter. Sen gick vi tillbaka och ställde oss framför scenen och efter ett tag kom Mojje upp på scenen.
En man/pappa/gubbe var Mojjes största fan och han sprang mellan hans plats och scenen för att bla. önska låt, få autograf, haha det var kul! En av låtarna han sjöng var bla. den här nedanför med namnet Barnvakt.
Den är till er som antingen inte vet vem han är eller tycker om han, tex Ingela och Linnea! =D 


Han som sitter på trummorna Robin, var också där men inte på scen, han stog nedanför.

Patrik 1,5
Äntligen fick jag se den efter mycket om och men! =D
Den var riktigt bra! Tycker verkligen att ni ska se den!

När vi satt där och kolla på bion så vare en tjej som satt ovanför oss som skratta jättehögt och då viskade jag till Ingela (eftersom hon tycker alltid att jag skrattar högt) och sa: Nu är det inte jag som skrattar högt!
Gissa vem som vred sig av skratt? Yes box Ingela! Och precis när hon började skratta var det inget speciellt roligt som hände och då hörde man hur Ingela försökte kväva skrattet och då började jag också skratta.


När bion var slut så drog vi till hemköp för Ingela och Linnea skulle köpa middag. Så vi missade bussen med 4 minuter och fick stå och vänta en halvtimme. Så vi gick tillbaka till scenen och då kom ett cover band upp och spela och gissa vem som gick förbi oss med lite dans/gå steg och sjöng på låten?
Jo, det var Babben Larsson!


Efter ett tag kom bussen och vi hoppa på.
När jag hoppa av och började traska hemåt gick det en kille bredvid mig som jag aldrig har sett förut och såg han inte i ansiktet för den delen heller. När det inte är så långt kvar hem så ser jag fyra stycken människor som går på rad bredvid varann i mörkret och när vi kom närmare såg ja att det är Markus, Mikaela, Emelie och Simon! När jag och den där killen jag inte vet vem det är gick förbi dom på ena sidan för dom tog upp hela gångvägen så sa
Markus: Heej Saandraa!  (med värsta fjollrösten)
Jag: Heej!  (med nästan samma fjollröst)
Mikaela: Åh snyggingen är med!
Haha jag visste inte vad ja skulle säga så blev tyst, och killen hörde ingenting för att han hade hörlurar på sig och tur var det!


Dagens skratt:
Det var när Mojje berättade när en kille på 8 år kom fram med hans mamma och ville ha autograf och när han har skrivit så går dom därifrån en bit och då hör Mojje att han frågar hans mamma vad det står och då säger
Mamman: Mojje
Pojken: Neej.. Jag som trodde det var Magnus Uggla!
Hahahaha Klockren!Ha de bäst gott folk!
Puss<33

japp!

God Kväll i stugan!

Idag åkte jag och köpte present till Markus och när han i kassan skulle slå in det.. HAHA! ..han såg så rolig ut! Han tog i med hela kroppen för att få det snyggt osså glömde han snöre så får ta på det själv. Han var så seg på att slå in och mamma var stressad så struntade i att fråga. När Jesper som han tydligen hette började slå in så mamma att de skulle ta lång tid och frågade om hon kunde hjälpa honom haha! Det var roligt, fast man måste nog ha varit med för att fatta. Men det känns skönt att det är klart på present fronten!


Jag har haft så ont i huvudet ikväll så jag har legat i soffan och väntat på bättre tider och kollat på bla singing bee och sing a long. Det är väldigt roligt! =)


Nu måste jag nog hoppa i säng är as trött osså vill jag sova bort min hemska huvudvärk och nu kom Markus och Mikaela hem så kanske är bra att hoppa i säng.


Sov så gott och vi hörs imorgon!<33

Orientering

Kom nyss hem ifrån orienteringen.. Det är så fruktansvärt tråkigt!

Vakna imorse vid 9, brukar alltid vakna 2 timmar innan vi börjar, det börjar bli en tradition som jag sa till Amanda och traditioner brukar man hålla. Klockan 10.45 satt ja i bilen med pappa och markus, för att dom skulle spela golf så skjusa dom mandyrandy och mig också.

Vi kom dit och gjorde oss ordning för att springa ensamma och jag var först så ja sprang en bit och väntade på Manda där osså leta vi reda på ettan och det var jag som hitta den! =D
Då träffa vi på Christoffer och han började springa med oss, om inte han hade varit med hade vi kommit bort några gånger, men det gjorde vi icke! Det gick riktigt bra faktiskt, vi hittade alla, men tyvärr råkade Christoffer tappa sitt papper som man stämplar hål i. Guu va trött jag och Amanda va när vi kom in i mål. Då stog Larissa där haha!
Sen tog vi bussen hem och satt där i mitten av bussen där det snurrar haha, har inte suttit där sen trean/tvåan.

Just nu sitter jag i soffan helt död och kollar på tv, ska iväg idag istället för igår för då hann jag inte att köpa present till Markus som fyller år.Tänk att det redan är fredag och helg! Såå härligt!
Nu orkar ja inte skriva mer..
Vi hörs senare!
Hade bäst<33

Hejsan hoppsan Lillebror!

Hejsan hoppsan Karlsson!
Haha så jäkla bra och när Karlsson säger: Att jag gillar dig, bara som en liten pojke!  Hahaha!
Den repliken har man skrattat åt allt för många gånger!

Sen sist jag satt här har jag försökt göra om här på bloggen men jag har ingen aning om hur och vad jag ska göra. Jag fråga Mariel som också har blogg om hon kunde hjälpa mig men icke..
Osså har jag kollat på idol, väldigt skojigt!


Juste har ju inte grattat Felicia! Hon tog förarbevis till moppen förra veckan! GRATTIS! =)  Ååh jag minns när jag tog! Det känns som igår då jag, Isabelle, Maria och Olivia stog utanför och vänta på att vi skulle få veta hur det gick och Maria skrek högre än högst i örat på en när man hade klarat de! Såå kul det var! Tog på Isabelles födelsedag den 20 April! 8 dagar efter jag fyllde 15!


Idag åkte Frida på ridläger, hoppas de blir kul! =) 


Vi hörs imorgon!
Sov gott
puss<33


Torsdagen den 25

Hallå där!

Nu sitter jag i soffan och har lånat mammas dator så har den i knät och glor på one tree hill och då passar det bra att blogga lite! =) Börjar nästan bli lite beronde av att sitta och skriva av mig.. Men bara nästan! ;)

Skoldagen idag har varit jättelång känns det som!
Har haft no, spanska, matte i datasalen med matteböcker haha, svenska och idrott.

På idrotten spela vi softball, det är jättekul! Förra året när vi körde fick ja in ett grym slag så de träffa August i huvudet och året innan Filip bellan benen men idag fick jag knappt in en träff men till slut så satt den! =) Amanda, Jag och Frida var i samma lag osså massa killar. Tyvärr gick det inte så bra för oss, vi förlora med 5-12. Vi vinner nästa gång!

Matte i datasalen med matteböcker. Jaa de låter lika knäppt som det var. Frida, Amanda, Jag, Linnea och Ingela stog utanför datasalen för att få datorerna vi vill ha och när alla andra i klassen kom så hade alla med sig matteboken så vi fick springa upp till skåpet för att hämta matteboken och sen när vi fråga Zina vad dom var bra för så sa hon: Det kan vara bra att skriva en uträkning på. Ofta man använder matteboken till det!


Förresten vilket härligt väder det har varit dom senaste eftermiddagarna när man kommer ut från skolan. Då ångrar man att man tog varma vantar och halsduk på morgonen. Imose när jag skulle dra hemifrån var det 4 grader varmt ute och nu är det varmt och skönt och inte ett moln!


Eftersom jag inte ska till skolan imorgon utan ska orgentera, så ska jag försöka hinna iväg och köpa en present till min brorsa som fyller 19 på söndag!

Ja.. som jag sa ovanför så har vi orgentering imorn. Än så länge vet ja inte hur jag ska komma dit men ska orgentera med Amanda! Vi kommer äga på orienteringen imorn. Vi börjar 11.30 så får en liten söt sovmorgon imorgon iaf! =)


Vi hörs senare!
Puss<3

Onsdag

Idag hade vi biologi provet och det gick galant!
Var inte så svårt som jag trodde, skönt var det!


På rasterna idag satt Ingela, Linnea och Jag och as garva! Minns inte riktigt vad vi skratta åt med riktigt kul var det!
Det är så typiskt när man kommer hem och vill skriva något kul som någon har sakt. Så har man glömmt bort vem som har sakt vad. Så om ni undrar varför Dagens skratt och Dagens kommentar inte kommer så ofta betyder det att jag har glömt bort vad som var så roligt.. tyvärr! Ska försöka bättre mig på den punkten! Det är därför jag ibland har skrivit Gårdagens skratt/kommentar. Nu vet ni det, så slipper ni fråga.Här är ifrån igår då jag och Amanda satt och åt och fick geting problem!
Så ner i glaset och trycka till med gaffeln och röra runt, eller hur Amanda?
Den ena hoppa ner i glaset själv och den andra tryckte Amanda på tallriken, haha!


Hade bättre kort men tog bort dom och då blev det den här kvar, så då fick den komma fram!
Ikväll ska jag göra engelskan och glo på idol!  Vad ska ni göra? =)Förra veckan när vi satt och åt så ville mamma att alla skulle berätta vad dom hade gjort under dagen och jag skulle få börja!Och ni som känner mig vet att jag älskar att prata och kan prata mycket om nästan ingenting.
Så jag började berätta om min dag och exakt vad som hade hänt, vem som sa vad och varför och massa saker runt omkring som inte hade med dagen att göra.
När jag hade slutat hade alla ätit upp och ville gå från bordet. Så ingen annan hann berätta mer än jag!

Så dagen efter så ville mamma samma att alla skulle få berätta vad dom hade gjort under dagen och började fråga min brorsa vad han hade gjort. (Det var om hans dag hon ville veta, när dom fick sitta och lyssna på min!)
Osså sa jag: Vill ni inte veta vad jag har gjort?!
Pappa: Nej för fan, det vill vi inte!
Osså började han och skratta.


Eftersom jag inte skriver lika ofta som förut just nu pga skolan så får ni ett nytt youtube klipp och det här ville Ingela gärna att jag la in, så här kommer det!

Özz Nujen - Stockholm Live


Igår + Idag

Heej!

Hann aldrig skriva igår när jag kom hem. Var stressad till max, osså skulle jag iväg efter en timme till mormor som fyllde 81. Vi träffade kusinerna på resturangen vi skulle käka på, trevligt! När mamma eller någon skulle skåla och det var knäpptyst (det var bara vi där) så nyser någon inne i köket och Caroline och jag började skratta, ingen fatta vad vi skratta åt men kul var det!

När vi var klara där så åkte vi hem till mormor och spela flipper och jag vann! Har inte spelat på 100 år men när ja nu spela gick det kalas! =)
Mormor öppnade sina presenter långsamt, så hon kan använda pappret igen någon annan gång. Så hon fick nästan bara katonger igår så, då lång tid tog det inte! Under tiden så åt vi glass.

När vi hade ätit och mormor hade öppnat sina presenter, så började jag få panik för att jag behövde plugga till provet idag och göra matteläxan. Så då fick vi tacka och åka hem.. Vi kom hem vid 9 och jag plugga till klockan 12 och det behövdes! Men det var faktiskt trevligt igår! =)


Johan Glans från Stockholm live


Idag vare en sån där kort och härlig dag!

När vi hade slutat frågade Amanda mig om jag ville plugga lite med henne och självklart gjorde jag det! Det är alltid roligt osså får man prata av mig lite!
Vi käka och efter ungefär två timmar börjarde vi att plugga biologi.. 

Men innan vi börja visade Amanda mig en jätterolig bild som hon har ritat!
Ni som går i min skola, kan lätt räckna ut vem det är!


Ser ni vem det är?!Huvudet är så likt så de inte sant!

Japp det är Fredrik Sandegård!

Ni som inte vet vem han är så kommer lite rolig information om han här: 

   - Började grina när några i Australien byggde en motorväg över en speciell myrsort.
   - Expert på myror.
   - Åt en gift svamp när han var liten.
   - Expert på svamp.
   - Är 63 år och hans fru 38.
   - Blev Pappa förra året.
   - Inget hår på hela kroppen.

Allt detta har har berättat för oss på våra lektioner vi hade med han i so. Är det någon av er som har något att tillägga om han så är det bara att skriva en kommentar! =)
Nu ska jag fortsätta ha näsan i böckerna och anteckningarna från biologi lektionerna!
Blev ganska mycket skrivet idag!
Puss<33


22 September

Tjena tjena!

Hann inte skriva igår efter träningen kollade på one tree hill och sen satt jag och plugga biologi och sen vare hål i väggen och efter det vare biologi igen.

På träningen gick det halv bra! Vi hade en tjej som inhoppare för Adam och hon va väl inte så jättebra direkt.. Det gick inte bra för mig och Sanne vi träffa bland annat lamporna och planen brevid där 4 killar spela tennis. Då kolla hon som var inhopparen surt på en osså fortsatt hon skjuta iväg bollar. Haha


Ikväll kommer jag säkert inte hinna skriva för att mormor fyller år idag så vi ska på resturang och fira henne och sen har jag hur mycket som helst att plugga. Blä!


Det på armen är fortfarande varmt och äckligt.
Idag är det syslöjd med rosenknoppen Kerstin haha!


Visst saknar man den här julkalendern!
Det här är Sunes Jul och avsnittet är Pulkapappa. Man tröttnar aldrig på den här det är alltid lika roligt!
Puss<33

Hej alla glada!

..som Morfar skulle ha sagt!

Just nu sitter jag och pluggar lite på biologin eftersom jag har prov på det på onsdag.
Så idag kommer det inte hända så mycket förutom att plugga och sen ska jag iväg på träning.
Vad ska ni göra idag?


Jag har fått ett myggbett eller något på armen och där det är, är det alldeles varm och bredvid är det iskallt, jättekonstigt!

Hjälp

Jag vill göra om till vänster på sidan där det står: Senaste inläggen, Kategorier, Länkar och Arkiv. Men jag vet inte hur man gör, vet ni det? Jag var inne på designadinblogg.se och kolla men fattar inte hur man gör! Är det någon av er som kan, så vore det jättesnällt om ni kunde hjälpa mig!


Puss<33

Massor om inget

Lars Winnerbäck:

 
SöndermarkenDet har inte blivit mycket skrivet idag och det är för att jag inte vet vad ja ska skriva. Det har inte hänt så mycket idag..
Jag hitta en festing idag på mig! Men ser ingen ring runt så det är nog bra med den saken.


Kollade på musikmaskinen idag (även fast det var sämst förra veckan och ja inte ville se det igen så gjorde jag det) och Jonas Gardell var med, så det var lite roligare. Förra veckan var det någon med en hemsk röst, som inte kunde sjunga som var med usch! Men idag vare ganska bra!


Juste var på vernisage (stavas?) idag med mamma, hennes kompis hade utställning med sina tavlor. Osså när vi var där träffa vi mormors kusins kompisar!!
Nu tänker du "Varför umgås ni med mormors kusin, är ni knäppa eller?!?" Jo för att vi har en sån liten släkt, så vi samlar ihop alla så den ska bli större! Japp vi är knäppa! Dom stog och prata en lång stund. Varje gång jag och mamma träffar några när vi e någonsans så säger exakt alla "förra gången jag såg dig var du sä här liten" och tittar på mig och ler. Vad ska man svara då? "Aha va kul!"? Börjar bli van så svarar ingenting skrattar till bara osså blir jag tyst osså fortsätter dom att prata.Nu har jag skrivit ganska mycket om ingenting! Men ha en fortsatt trevlig kväll!

Fredag !

Förlåt för dålig uppdatering idag!


Ni vet den där filmen jag beskrev förut om hon som var förlamad från halsen och neråt?
Den filmen heter "The Brooke Ellison story". Har sett hela några gånger sen dess och den är grymt bra! Jag och mamma satt och titta på den för en stund sen och båda satt och grät floder, för att den är så bra. Den borde ni verkligen se!


Idag i skolan vare full fart. Vi hade som vanligt musik första timmen och då började vi med instrument. Först skulle man lära sig lite på gitarr och sen trumtjohejsan som vi fick i läxa att lära oss tills nästa gång och man fick sitta medans man vänta på bussen och träna men inte vid matbordet (av någon andledning).

Sen vare idrott med orientering! Jag skulle vara med Ingela och Linnea och medans jag står och tittar på kartan och försöker komma på vart jag står och vilket håll jag står åt försvinner dom. Så jag letar reda på kontroll ett och när jag väl kommer dit så står jag och håller i kontrollen oh undrar vad jag ska göra. Vi fick nämligen inget papper bara kartan. När jag står där och funderar hör jag och ser Christoffer och Markus lunka fram ur skogen och ser borta ut. Christoffer sa att tvåan låg åt ett håll så jag gick med dom, åt det hållet. Båda två hatar orientering haha! Men vi kom inte fram till någon kontroll två utan vi gick runt i cirklar. Så går det när Christoffer ska gå först! Sen sa jag att vi skulle ner på gångvägen och ta oss till nian istället som låg närmare gångvägen. När vi väl kom ner till den ville inte Christoffer gå där så vi fick gå upp igen. Sen bestämde Markus och sa att vi skulle börja från början och då stog Nicke där vid väskorna och vakta dom och då började Christoffer och jag springa så det såg ut som om vi hade tagit alla. Sen sa nån av dom två att vi bara hade hittat en av olyckshändelse och det var där jag stog. Vi fick lite hjälp och gick på gångvägen en bit in och sen rakt upp i skogen och där hitta vi nummer nio. Precis där hade jag en stund innan sakt att vi skulle gå in för att jag såg något orange men icke sade nicke lyssna dom! Efter det gick vi tillbaka till Nicke igen och då stog Filip där som hade tagit alla. Vi stog och prata en stund och sen gick dom och jag vänta på Ingela och Linnea. En stund senare kom Niclas, Tony och Kalle och Niclas hade en cykel och Nicke ba: Vart har du tagit den ifrån?! Niclas vände på cykeln och sa det står "Vill du ha får du ta" på´en lapp. Sen gick dom och efter yttligare en stund kom typ alla killar, dom hade väl gått tillsammans. Äntligen efter det kom Linnea och Ingela och vi gick tillbaka till skolan.
Men! Amanda och Frida ville vara skogsmullar lite extra länge så dom råka komma lite försent till non.


Efter skolan så träffa jag Mariel, Janna och Julia! =) Vi drog till Brödernas Cafe i jakan och fika. Egentligen skulle vi ha dragit och simmat eller styrketränat med icke. Janna och Julia orka inte och fick med sig Mariel på den ideen med så det blev fick istället för träning, men det var riktigt mysigt! Vi gick runt i jakan och ville vara med på sittjumpa onsdagen den 24 september men det var klockan 13.00 och då e vi i skolan så det gick inte.. Det var synd!
Hade göttast  pösshej<33

Tjottahejti!


Sånt här piggar upp lite när man är stressad och irriterad! =)Första lektionen idag var prov/läxförhör med Zina. Det blev inte i aulan som tur e! Jag, Amanda och Frida kom lite sent idag och när vi kommer ner till aulan e alla på väg därifrån så då fick vi gå upp till no salen och skriva där istället. Hur gick det på provet? Jodå det kändes bra.

Idag hade vi skolfotografering och för första gången ingen lärare med! Tjoho!
Osså var det första gången för mig jag inte stog på översta raden. Jag stog på mittersta raden. Alla långa satt typ Markus, Amanda, Frida, Johan.. Som som är kortast mittersta raden (och där stog jag) och dom halv långa på översta raden och där stog det bara killar. Jag kommer säkert inte bli bra på klassfotot tyvärr, men kanske det enskillda! =)

Idag fick äntligen dom som kasta papper med vatten i STÄDA! Innan Ulrika blev arg hade jag fått massa på mig. Filip det lilla kräket stog och kasta!

På idrotten spela hela klassen basket samtidigt och dom som ville spela seriöst blev arga på dom som spela oseriöst. Men det var roligt! =)Nu måste jag verkligen börja plugga igen..
Vi kanske hörs senare idag!
Pöss och kram<33

Bara för att Brolle är Brolle


17 September

Idag i skolan vare papper med vatten i kastning i vår klass. Säg någon som inte blev träffad av dom äckliga papprerna! När vi hade Angel idag på son istället för Heddan, så satt nästan alla killar på ena sidan i klassrummet och kasta på varann och skrek och brottades för dom var arga på varann, haha!
Som Linnea brukar säga "Den här klassen ska vara lugn!"  när dom kom och berätta om den här klassen vi går i så sa dom: Det är den lugnaste klassen i skolan. Njaa.. Inte vi direkt! Det är raka motsattsen!
Angel sa ingenting när dom försökte döda varann på so lektionen. Ända gången han sa något var när några tänkte gå Haha!

Jag är jättestressad just nu när jag sitter här och skriver! Min spanska lärare lade in spanska test/prov på fredag då vi redan har prov.. ÅÅH! Va arg man blir! När vi ändå pratar prov, så har jag fysik läxförhör imorn i aulan. Hur ofta har man läxförhör i aulan? Där brukar man ju ha prov, eller?

Imorn är det fotografering och läxförhör. Jag har genom alla tider stått på bänkarna längst bak, för jag har varit en av dom "långa". Men nu är jag inte så lång, om man jämför med andra, så kansle får sitta eller stå på mittersta raden.

På svenskan idag hade vi en vikarie med namnet Olof Borgström. Malte fråga direkt om han var kusin med vår gamla lärare Anne. Men så var icke fallet! Därimot var han jättelik Christoffer, dom kanske e dubbelgångara som han sa. 


Efter skolan drog jag hem till Amanda och vi fortsatt  vårt pluggande, mycket trevligt! Det händer alltid massa roliga saker när man är med Amanda! =D

Annars händer det inte så mycket.. Mitt liv består just nu mest av pluggande!. Jag kommer bli sjuk av mitt pluggande!


Men hade kalas så hörs vi senare <33

Pluggiplugg + skolan

Hallå där, köp blåbär!
Tänkte skriva kom precis hem från Amanda men det gjorde jag inte. Brorsan var tvungen att låna min dator och fixa något så det är ganka länge sen jag kom hem från Amanda. Men här är jag nu iaf!

Idag så har jag varit i skolan. Vi hade no lektion med Moa idag och då skull vi testa reaktions förmågan osså skulle hela klassen stå på ett led i klassrummet och blunda och ha händerna på den framförs hälsena osså skulle tony börja trycka och filip var sist och han skulle skrika när den kom dit. När vi satt så var vårt rekord 8 sekunder, dåligt! Sen skulle vi stå upp och göra samma sak fast lägga ena handen på axeln istället. det gick mycket snabbare! va kul det såg ut när alla stog efter varann.

Sen hade vi bild med Ulla-Maj idag istället för igår. Hon hade på sig samma kläder som igår, hon ville väl låtsas som om det fortfarande var måndag när hon skulle ha oss.

Klockan 10 över 12 sluta vi och då drog vi hem till Amanda och käka pytt i panna med ägg och ketchup! Yummie! =)

 
Amanda steker ägg   =)   
   
 
Mandyrandys fina ägg! 


När vi hade ätit upp så började vi plugga so. Det gick riktigt bra att plugga! Jag kom på att vi skulle skriva ungefär som en fusklapp, som man gör när man ska ha fusklapps prov, för då lär man sig massor! Så det gjorde vi efter att jag hade hjälpt Amanda med att göra klart frågorna! =) 

Efter ungefär två timmar blir Amanda sugen på glass med chokladsås, så då käka vi det! 

     
Amanda visar hur man får upp allt i skålen!


Haha vad ska man säga?
Schnygging!


E
fter det plugga vi so en timme till. När vi tyckte vi var klara med den gjorde vi lite fysik, så nu fattar vi mycket mer i fysik än vad vi gjorde på lektionen. Eller kanske inte fattar vi vet mer nu, eller hur Manda? ;)
När vi hade förhört varann lite på den så kolla vi igenom spanskan som vi har till imorgon.. Dom va ganska svåra för att dom var långa.. =/ Icke skojsigt!Ikväll ska jag göra lite läxor, skreva allt på datorn jag och Amanda skrev idag och sen be mamma förhöra mig på läxan. Vad ska ni göra ikväll då?


Puss<3


..

Förlåt för att jag inte skrev igår, visste inte vad jag skulle skriva. Men skriver lite nu istället innan jag ska dra till skolan.
Idag är det en sån där tidig dag när vi slutar 12.10! Men 3 av 4 lektioner är no. När vi har slutat ska jag och Amanda plugga lite so.


Finns inte så mycket intressant att berätta just nu..
Men hade bra idag, så hörs vi senare idag!


15/9

Nu sitter jag med näsan i böckerna och försöker få in det jag ska ha prov i på fredag i So, som handlar om politisk ideologi och imperialismen.

Idag hade jag syslöjd med Kerstin, och då fick vi en uppgift hon tycker vi ska göra för att få bra betyg av henne och för att dom förra 9:orna var så många att dom inte kunde vara i sysalen samtidigt, så några fick sitta i datasalen och då blir vi straffade, för att dom var många och uppgiften var bra. Uppgiften var att göra "Min Garderob". Där man ska planera sin garderob och tänka efter hur mycket kläder man behöver, allt från underkläder till skor och ytterkläder under två veckors tid och vad det hela kostar. Osså ska man försöka få det under 10.000 kr. Tycker ni det verkar vara ett kul jobb?


Orkar inte skriva så mycket mer just nu för känner mig stressad för har mycket att göra.. Så kan skriva ikväll! Då är jag förhoppningsvis inte lika stressad.


Hörs senare!
<3


Måndag

God morgon!

Tänkte bara skriva lite nu innan jag ska dra till skolan om 5 minuter.
Slutar ganska sent idag efter bilden.
Men nu måste jag tyvärr dra! Annars kommer jag försent.
Ha en trevlig dag!

Andreas Larsson


            Här är han jag lova att lägga in, han som var så nervös!

Söndag

Hallå där!

Tänk att det redan är söndag! och idag har jag inte gjort speciellt mycket. Har pluggat lite fysik, kollat på film och tränat.

Kollade på en as bra film idag vid 2 på 3an och den handla om en tjej som blev förlamad från halsen och neråt i en bil olycka, vet inte riktigt vad filmen heter men den var riktigt bra! Vet någon vad den heter?
Jag såg tyvärr inte början, såg från mitten ungefär och framåt.. Jag har börjat bli som pappa och sitter och gråter i slutet av filmer som är bra. Haha!

Träningen gick kalas bra idag!
Idag vare bara jag och Sanne, som Sanne sa Super Stong om oss två. Joanna och Emelie har jag ingen aning om vart dom var.
Adam var inte där idag heller, han pluggar till något jag inte riktigt minns just nu så han måste plugga på söndagarna. Så vi hade Micke den här gången också men det gör ingenting.I veckan som kommer jag att:
  Ta skolfoto
  Ha fösta provet i 9:an


Gårdagens skratt:
Var precis innan vi skulle käka och Eva höjer ljudet på radion och det är För kärlekens skull med Ted Gärdestad. Osså sitter Eva och njuter och sjunger med osså ska mamma börjar mamma också sjunga med. Men hon ligger några takter före sången osså säger hon: Jag kan texten så då tycker jag det är kul! Och sen när det kommer till "dee ee för oss solen går upp.." Så sjunger mamma: Dee ee för oss solen går ner..
Jag: Ja den textenvar du bra på!
Hahaha det va kul!


Kvällen

När vi satt och åt middag idag hela familjen, Eva och Mikaela (brorsans flickvän) så satt vi och "skratta så mycket att man fick ont i magen..", som mormor sa när hon hade sett Mamma Mia filmen på bio! Haha! 
Minns inte vad vi skratta åt men kul hade vi i alla fall!

Ikväll har jag kollat på Musikmaskinen, det var riktigt kasst program! Inget man gärna vill se på igen! Men mamma gjorde så vi var tvungna att sitta och titta på hela programmet, usch och fy och blä! Såg nån av er det och i så fall tyckte ni det var bra? När det äntligen var slut så kolla vi på Sing a long. Sen har jag inte gjort så mycket förutom att har skickat massa låtar till Amanda, två gånger samma låtar för att smartisen tog bort alla låtar som hon hade fått och trodde att hon kunde lyssna på dom ändå! Haha Amanda du är bäst! ;)

Vi brukar alltid ha charader (stavas?) när Eva är här med Marin och vi då men den här gången blev det inte.. Martins mamma har 40-årsfest idag, osså är vi för trötta.Jag och Amanda hos Eva och Thomas när vi var små:


Inger, Amanda i knät i sitt jättefina lockiga hår, Pappa, Jag! hahah! Fulaste frillan, fulaste byxorna och tröjan som inte alls matchar! Undra om jag hade klätt mig själv eller någon hade hjälpt mig? Alexander i orange och i vitt bakom Ulf. Sämst bild men det beror på att jag tog kort på ett kort men mobilen.
Sov gott!
  <3


13 September

Amanda har tjatat på att jag ska lägga in den här låten så här kommer den! =)
Tyvärr är det sämst ljud på den.. =/ Men här är den Amanda!
Kung i baren med Magnus Uggla!

 Tjena!

Hann och orkade inte skriva igår när gästerna hade gått hem, då kolla jag, Eva, Mamma och Pappa på filmen the weddingdate. Varje gång man kollar på film med mamma fattar hon inte handlingen så man måste sitta och förklara och sen när filmen börjar närma sig slutet så säger hon: Aaaha! Nu fattar jag vem han är! Bra mamma!
Men det var kul igår! Mormor var spidad och prata hur mycket som helst!


Idag har jag suttit och pluggat.. Varför ska det vara så segt att sitta och plugga?! Osså blir man alltid såå trött!
Tack Eva för hjälpen! =) Vid 11 drog Mamma, Pappa och Eva till golfbanan och jag satt hemma och plugga.
När klockan blev 1 ungefär så ringde mamma och sa att jag skulle komma och fika med dom. Så då gick jag ut och tog moppen, som var lite trögstartad eftersom jag inte har använt den sen jag körde hem den från landet för ett tag sen. Men efter ett tag så fick ja igång den och den går som ett skott!
Väl där fika vi och sen körde jag hem igen och dom åkte och handla.
Det gick kalas bra att köra! Sen när jag kom hem fortsatt jag och plugga och nu sitter jag här.


Vet inte riktigt vad som händerikväll men vi får se! Vad ska ni hitta på för kul? =)


12 September

HELG!

I vanliga fall skulle jag älska att det blev helg! Men den här helgen kommer det bara att bli plugg för min del.. (Hoppas det blir så också) Det är så tråkigt att plugga! Det jag ska försöka plugga i helgen är: Biologi, fysik, so, matte och engelska. Fatta va tråkigt!

Tänk att det redan är en vecka sen vi hade idrott med Angel!

Idag är det bioprämiär av Patrik 1,5 jag vill såå gärna gå och se den idag men det kan jag tyvärr inte eftersom Pappa fyller år, så vi får gäster ikväll. Men får se den någon annan gång! Min Faster Eva från S-vall hit kom för en stund sen! Mycket trevligt! =) 

__________________________________________


Men självklart är det trevligt att Pappa fyller år!
 GRATTIS!

     <3

Idag var det också min morfars födelsedag..


__________________________________________

Dagens skratt:
Det har hänt mycket kul idag! En av sakerna var när Ingela berätta om sin Farmor på julafton. Ingela får en lila (där blev det rätt, Ingela!) Puffjacka av sin farmor och hennes brorsa får 500.
Osså säger hennes Farmor: Jag fick den här gratis från Ellos katalogen och jag tyckte inte den passa på mig!
Hahahah! Ingela brukar inte använda lila och inte heller puffjacka så det var riktigt roligt!


Vi var jättemånga som var trötta idag, så på Zinas mattelektion blev det 5 minuter sovstund! Kalas bra!

Imorse klev jag upp ungefär vid 5 för att vi skulle hinna sjunga för Pappa innan Markus behövde åka till jobbet och jag hade sovmorgon och börja 9.15. Så idag hade vi ingen musik med göteborgaren Anders.


Iris med Goo Goo DollsHa en trevlig Fredags kväll!

Skriver så fort jag får tid, hade bäst!
<3

Torsdag


Anna från idol igår, hon är grym!!


Idag har jag varit på skolan som vanligt, inget speciellt har hänt..När skolan var slut så åkte jag och mamma till jakan och köpte lite presenter till pappa som fyller år imorgon.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva, har inte hänt så mycket idag. Just nu sitter jag och tittar på Idol. Han som var jättenervös har precis varit, stackare! Tänk att vara så nervös! Ni som inte såg eller kollar på idol, kan kolla om jag hittar filmen imorn på youtube så kan jag lägga in den i bloggen! =) Nu börjar idol igen!


Gårdagens skratt:
Ingela:
Såg ni hans ben?! Va smala dom var!
Amanda: Hon med stretch?

11/9-01-11/9-08


Bilder från uppvärmningen


Linnea, Frida, Viktor, Filip och Andre från min klass, bara Frida och Linnea som tar uppvärminingen seriös.
Filip värmer upp med att äta hamburgare med spagetti, haha!Dom som håller uppvärmningen och lite folk

Sista skoljoggen gjord!

Nu är skoljoggen gjord för sista gången!
Har sprungit Skoljoggen sen jag gick på sexårs, alltså i 10 år har jag sprungit den. Självklart har den blivit längre när man började högstadiet jämför med när man gick på sexårs.
Skoljoggen idag var 7 km och det gick Amanda, Jag och Ingela på 1 timme och 14 minuter, det är väl ganska bra tid när man bara går? Härligt att det är slut med skoljoggen! =)
 

 
Pirates - Bullet And Octane
Den här gången ska ni inte behöva läsa lika mycket så lägger in en låt i mitten så blir det kanske lite roligare att läsa!


Man minns knappt vad som hände innan skoljoggen men vi hade engelska, svenska och spanska bara språk. Inget speciellt hände på dom lektionerna, förutom på spanskan. Det var bara våran klass som var på spanskan, dom andra var på klassresa! Fusk! Vi kommer inte ens ha en klassresa. Vi har inte gjort något med klassen utanför skolan.
Jo! Åkt och simmat när man ska ha lektion i simhallen och när vi hade vandring inne i stan. Skojigt värre! Eller inte..


Det gick ju bra!

Hejsan Bloggen!

Kom nyss hem har varit på Farmors grav med Pappa och satt ett ljus.
När vi åkte hem ifrån bestämde vi att vi skulle åka till blomster centrum som ligger vid min skola för att köpa ett grav ljus men när vi kom dit hade dom stängt för 20 minuter sen, så på vägen in tog vi vägen förbi bromma flygplats och tänkte att vi kanske skulle köpa ett sånt där grav ljus där, men när vi väl kom dit kom vi på att där är det jättestora affärer och vem springer in där för ett litet ljus skull?

Så vi åkte vidare in till kungsholmen där farmor ligger begravd och leta en parkerings plats. När vi höll på att leta höll det på att sluta tråkigt, det var en man runt 40 års åldern som inte kunde köra bil, vi kallar han för Gubbstrutten.
Vi kom från ena hållet och gubbstrutten kom nerefrån (dit vi skulle svänga) och det var vägarbete i mitten. Så Gubbstrutten vågar inte köra fram och man ser hur irritationen växer i pappa, för att Gubbstrutten inte kör.
 För att ni ska fatta bättre var det en smal väg/gata så man kunde inte köra två bilar bredvid varann på den där Gubbstrutten stog på. Han stannar och visar att han inte kan köra förbi och Pappa stannar och gör likadant för vi hade en bil bakom. När han äntligen tog insiativet att köra förbi körde han så nära att han höll på att köra på oss. Gissa vem som satt bredvid mig och var arg som ett bi? Yes box! Pappa. Hade inte jag varit med hade de säkert inte gått så bra!
Så Dagen hjälte insats går till mig! Haha!

Jag sprang in på Coop/ica och köpte ett ljus så det hitta vi!
När vi sen skulle tända ljuset med tändaren vi hade med hemifrån e den slut! Vi försökte i 10 minuter och sen gav vi upp och prövade att tända ljuset med ljusen som stog bredvid och lyste, men det gick inte.
Så då fick Jag springa bort till 7 eleven och köpa tändstickor och där inne jobba det en snygg kille, när ja fråga efter tändstickor såg han ganska rolig ut. Men när dom var köpta gick jag tillbaka till graven och vi kunde ÄNTLIGEN tända ljuset!

Lång historia det där haha!


Idag fick jag äntligen papperna! =)
Tyvärr kan jag inte brätta än vad de är för papper här på bloggen, så ni får vänta med spänning!


Imogon är det skoljoggen och jag kan inte vara med och springa runt, eftersom jag har varit sjuk i en och en halv vecka så får traska 7 km runt med Amanda och Ingela!


Nu hinner jag inte skriva mer, Mamma ropar.. Så hade kalas!

Skoldagen

3 av 4 lektioner hade vi matte eller no, visst jag går i en sån klass men man behöver inte överdriva!

Det började med att vi hade matte med Zina och efter ungefär halva lektionen, när jag skulle svara på ett sms från Simon blir allt svart, det blev strömavbrott i hela kommunen. Dom visste inte hur länge det skulle ta att strömmen skulle komma tillbaka. Så vi körde hänga gubben efter en stund kom Anders (träslöjdsläraren) in och sa att vi inte fick gå hem (som många trodde att man fick) utan jobba på som bra som det gick utan ljus. Men vi fortsatt men hänga gubben en till och några minuter senare kom strömmen tillbaka, så då vare bara att slå upp boken igen och fortsätta räkna.

Efter det hade vi no med Ullrika och fick träffa Moa? vet inte om det var så men vi säger det. Annars vare inget speciellt som hände, den lektionen.

Lektionen efter det hade vi svenska med ANGEL! Haha han kommer typ från Spanien! Medans vi satt och vänta på att lektionen skulle börja så kom Angel fram till mig, Ingela och Linnea och fråga om vi gick i 9F, för att han skulle ha oss eftersom Marie var försenad. Så hela lektionen satt vi och gjorde korsord med Angel. Han går runt och står precis ovanför en och kollar på precis vad man skriver. Det är läskigt! Marie kom aldrig så vi hade han hela lektionen..

Sen på sista lektionen var det no igen och den här gången skulle vi "labba". Det var kanske inte så mycket till labb som man föreställer sig, med skyddsglasögon och förkläder, nej utan vi hade olika stationer som vi skulle göra.
Typ stoppa ner handen i en påse och känna var det var för något eller att gå balansgång och sen snurra runt en stol och sen gå igen, lite som dansk fylla. Det var den första no lektionen på länge som var kul, där man inte behövde skriva ner något, skönt! Efter att Jag och Anton hade gjort alla sluta vi, tjoho!


Så har dan sett ut idag än så länge. Nu ska jag plugga lite innan hela familjen kommer hem för att det är lättare att plugga när ingen är hemma och stör.

Den här låten har ja lyssnat typ 180 gånger  på idag.. Hade aldrig hört den här förut men den e lite skön,så här kommer den och den heter: Jag är kärleken med Nic and the Family:
Vi hörs senare!

R.I.P. Farmor

Idag för 3 år sen dog min Farmor Ella.


Tears in heaven - Eric Clapton

Smart där!

Amanda vill höra den här sången så här är den A point of view:

  
A point of view - takidaIgår när jag läste tidningen FRIDA så var det en sida där några par skulle berätta några hemligheter för varandra och innan det blev dom intervjuade och då var en av frågorna "Har ni några nojor?" 
Då svarade tjejen på ett ungefär att hon hade noja över att hennes pojkvän skulle hitta någon annan.
Och han sa: Jag kan ha noja över att hon tror att jag ska träffa någon annan. Om någon av oss får känslor för en annan är det bara att göra slut.
Det var ju det hon var rädd för! Haha, vilken smarting där!Nu ska jag hoppa ner i sängen hade så bra, så hörs vi imorgon!

8/9

Det hann sluta regna innan jag cykla iväg för att möta Amanda och Frida och cykla till skolan, härligt!

Idag så har jag haft syslöjd och idag var Ingela där! =)
Synd att Filip den lilla skiten fick tag på en sax, för han klippe lite i mitt hår när jag stog och rita en skiss, haha! Men man ser inte att det är klippt det var typ 1 cm som försvann och det syns inte, men ändå! Nästa gång får han akta sitt hår!

Senare på dagen när vi hade so skulle man svara på några frågor och gissa vem som sitter bredvid och säger: Du och jag gör det här, Sandra! Japp, det är Filip som satt bredvid mig. Men det gick bra!

På matte lektionen idag så sa Niclas till Zina (vår mattelärare): Kan vi inte ha powernap?  
Zina: Okej, vi tar 5 minuter sovstund!
Så alla lampor i salen släcktes och alla la sig på borden och blunda förutom några få som fortsatt jobba.
Zina la sig tillbaka i stolen och blunda, haha hon såg jättekul ut!
Efter en stund fråga hon Christoffer: Får man vakna nu?
Christoffer: Nej det är 2 minuter kvar!
Hahah! Första gången vi hade sovstund på matte lektionen! Det borde vi ha fler gånger!

När jag, Amanda och Frida cykla hem sjöng vi på: Du är så yeah yeah wow wow. Gissa vem som kunde hela. Japp, jag!


Nu ska jag göra engelska läxan, men fattar inte vad man ska göra. Så får väl översätta texten som Frida sa att man skulle göra.


Är det idol ikväll? Är det de så ska jag kolla!


På Fredag fyller Pappa år! Har ni någon ide om vad jag kan ge?


Månda

Hallojsan!
Nu är det måndag igen! Dax att dra till skolan och bara för att jag snart ska dra så har det börja regna.. =/ Vilken tur man har! Hoppas det slutar snart!
Men nu måste jag dra..
Puss och kram


Grattis!

Idag fyller Ida 15! Grattis!!

Visst är brillorna coola?

______________________________________


Idag har jag varit på Skälby marknad en stund och träffa Mariel, Bano och Linnea. Det var riktigt kul!

Mariel går på marknader bara för att köpa godiset hon håller i handen! Haha! =)

Efter ett tag var jag tvungen att dra.. Skulle på första tennis träningen för den här terminien! Den gick kalas bra! För att inte ha spelat sen förra träningen, innan sommaren. Det var kul att träffa Sanne och Joanna igen, synd att inte Emelie kunde komma då hade det varit ännu roligare! Vår riktiga tränare Adam var inte där idag, han var hemma och plugga så vi hade Micke. Han förklara jättebra om hur man skulle göra för att det skulle bli ett bra slag. Det kanske är så konstigt, han brukar vara tränare för småbarn. Hade man inte fattat något så måste något vara fel.

Juste osså har jag fått låna en engelsk bok av mina trevliga grannar! Så nu slipper jag springa runt och leta efter en bok till engelskan, kalas bra!

Gamla godingar, haha

Kommer ni ihåg dom här låtarna?

 
Hej Monika - Nic and the Family

 Ingen vill veta var du köpt din tröja - Raymond & Maria

Just dance

Det va länge sen jag la in en låt så här kommer en:


Just Dance - Lada Gaga

September

Hejsan Hoppsan!
Idag har jag pluggat och kollat på fotboll, mellan Sverige och Albanien. Den sluta 0-0 så det var ganska tråkigt att sitta och titta på matchen.Här kommer lite kort på Felicia från igår, då vi var i Vällingby :

Visst ser det ut som om dom stirrar på varann?


Felicia knyter skorna och skrattar åt något kul jag sa

Felicia köpte ett grönt block som hon kan rita i och jag köpte en snygg brun/vit sjal.


Helg! =)

Vaa kul dan idag var! Jag har skrattat massor pga Ingela. När jag berättar något för henne börjar hon att skratta och då börjar jag skratta osså säger hon hennes vanliga kommentar: Shh! Måste du alltid skratta så högt!? (Vi sitter oftast på matte lektionen, när jag kommer på roliga saker att berätta) Haha!


Idag hade vi idrott med Angel. Han.. Jaa.. Haha.. Hur kan man beskriva Angel?!  
Jag har kort på han, men inga man ser han ordentligt på så tyvärr blir det ingen bild.. Men ni som också vet vem det är kan ju skriva en kommentar om hur man beskriver honom! =)Dagens skratt:
Idag var det jätteäcklig mat i skolan, så när jag skulle gå och hämta en macka, stog Markus där och bredde en macka och sa: Hur kan dom tro att man blir mätt på en skinka?!
Jag: Du kan få mina!
Markus: Det där lite udda.
Jag: Jag har inte rört dom!
Markus: ?!?!
När jag sen kom tillbaka till bordet började jag tänka på vad vi prata om och började as garva och förstog att jag hade tänkt på skinkan som låg på min tallrik och Markus på något helt annat.. När jag sen berättade för Amanda, Frida och Ingela brast det också ut i skratt!

Torsdag

Vad snabbt den här veckan har gått, det är redan torsdag!
Sa förut att jag skulle ända bakrunden på sidan, men när ja kollar på den nu så ser det ju inte alls så dåligt ut, som jag trodde. Bilderna i hörnen är ju svart/ vita och noterna är grå. Så det får vara kvar så här ett tag till!

Effter idol igår, kolla jag på Jonas Gardell och guu va ja skratt, det var riktigt bra!


Det hände inget speciellt kul i skolan, hade no, engelska, spanska, matte och idrott. Tyvärr kunde inte jag vara med på idrotten, så jag fick skriva poäng och Melissa tog tid när dom andra spela brännboll. Nicke var hemma med sin son som var sjuk, så vi fick även vara domare för två tävlinginriktade lag, som blev lite arga när dom tyckte vi dömde fel.


Imorgon är det äntligen Fredag och då börjar vi med musik med göteborgaren Anders! Det är en soft start på en fredag ;)


3/9

Bara för att jag la upp den där Paraply låten igår, regna det imorse.. Så då fick man användning för sydvästen i nacken direkt och sjunga "under mitt paraply.. "
 
Skol dagen idag var lång och seg. När jag sen kom hem från skolan ringde Isabelle och frågade om jag ville hänga med när hon skulle köpa ägg. Klart jag gjorde det. Sen har det inte hänt så mycket och om en halv timme börjar Idol det ska bli kul! =)

Såg en bild på våra gamla konfa ledare idag på skolan. Mariel blev jättenöjd! För nu kan hon gå förbi bilden och se sin lilla älskling Mikael, stå stel som en pinne på kortet! Haha!

Träffa Sara

Kom nyss hem ifrån stan var och shoppa med Sara! 
Runt ett ringde Sara mig och sa att hennes klassvandring var klar och fråga vart jag var någonstans. Då var jag fortfarande hemma och kollade på när pappa lagade min cykel (att vissa inte kan låta saker stå ifred!).

Ungefär 40 minter senare var jag i stan och träffa Sara. Vi började med att gå in på åhlens och kolla lite, Sara leta efter några hårspännen som hon hade köpt där förut,som var bra, men hon hitta dom inte så det blev inga. Efter det gick vi runt och kollade och köpte lite kläder och smink. Jag köpte två tröjer från HM, en tröja från MQ och ett läppstift på cubus och Sara tre tröjer från HM. Tänkte ta kort på det jag hade köpt, men korten blev inte bra.. Så ni kaske får se dom någon annan gång istället.
Det var riktigt kul att träffa Sara igen, hon pratar hur mycket som helst med allt och alla!


Ikväll ska jag göra engelska läxa och sen sova, så att min hesa hemska röst försvinner!
Nu när hösten är här och det regnar ofta som spön i backen, är det bäst att ha en sylväst på nacken!
Det är mitt modetyps för den här veckan! Haha!
 
Umbrella låten fast på Svenska, så den heter Paraply + Text

Pratkvarnen Felicia!

Sluta nyss prata med Felicia, vi prata i 42 minuter och 5 sekunder om man ska vara exakt och 15 minuter gick åt att Felicia skulle förklara en film, haha! Det var en komplicerad handling för om man skulle berätta något, var man tvungen att berätta något annat för att fatta, men den verka riktigt bra den filmen!

Precis när jag skulle berätta för Felicia att det inte ska bli någon sång pga att jag har ont i halsen, så hör jag mamma (som sitter mitt imot mig vid köksbordet) ta i  från tårna och börjat att sjunga "Ja må hon leva, ja må hon leva ut i hundrade år..." Va chockad jag blev, att hon börja sjunga! Felicia tyckte det var jättefint och berätta att det var första gången någonsin någon sjöng för henne i telefon och mamma blev jättestolt och sa: Då ringer jag nästa år igen och sjunger!

Tänkte berätta vad det blir för planer imorgon, kanske inte hinner skriva något innan eller efter skolan, innan jag ska iväg igen..
Så först ska jag till skolan och sedan slutar jag 12.20! Min tidigast dag, härligt! När vi har slutat cycklar jag hem byter väska och fixar lite och ska sedan in till stan och träffa Sara! Som har vandring i stan imorgon med klassen, så då ska vi ses! =) Guu va kul det ska bli!
Men för att man ska orka med allt så måste man ju sova och det tänkte jag göra nu!Så Puss och Kram så hörs vi någon gång imorn! <3


Första måndagen i September

Hejsan!
Nu är det Måndag igen! Många är lyckliga över att en ny härlig vecka har börjat och andra tycker det är pest och pina att det är en ny vecka. Jag själv är väl inte överlycklig när en ny vecka börjar (tycker nästan alltid att helgen är för kort) men inte är det tråkigt.

Idag hade vi för första gången den här terminen haft slöjd och jag har fått syslöjd (i år igen). Ingela var tyvärr sjuk så jag hamna ensam vid samma bord som Jocke, Viktor och Filip. Men det gick kalas det också! Jag visste inte riktigt vad ja skulle göra så det blev Sara inspirerat, pga hon smsa mig under syslöjden, så jag tänker göra en väska! Hoppas den blir lika bra som min ritning blev! 
På matten sen så var Niclas och Malte sjukt jobbiga! Dom satt mittemot mig och Linnea och gjorde precis som jag gjorde, rörde jag mig, gjorde dom också det, som tur e såg Zina det och sa till dom.
Senare på bilden så skulle vi göra något som inte passa ihop, och då skulle man ta tre lappar i olika färger och jag fick krullhårig rock hälsar! Haha!


Ikväll ska jag göra lite läxor och sen ska jag ringa Felicia och sjunga lite! Haha stackars örat på andra sidan som måste höra sången! Men fyller man år så gör man!


Dagens kommentar:
Jag och Linnea satt och prata och jag berätta om en kille som hade en rolig frilla och då sa Linnea lite snabbt innan hon fortsatt prata om något annat: Han kanske är jude! 
Vad jag skratta, Linnea brukar inte säga sånt, så det var kul!


Första gången - Magnus Uggla

Grattis Felicia!


Idag fyller Felicia 15! GRATTIS!

RSS 2.0