Torsdag

God morgon!

Skulle egentligen ha skrivit mer här igår, men när jag kom hem efter träningen mådde jag inte så bra, så jag gick och la mig direkt. Men nu är det bättre igen! =)

Igår, fasen så bra träningen gick och vad den var jobbig! Har ni någonsin gjort sälen? Den sitter där den ska den. Men jag körde bara med dom som hade gått runt 5 år eller mer och då försöker man ju vara extra duktig, så det blev extra hård träning för min del, men vad gör man där om man inte vill träna? Då kan man ju lika gärna stanna hemma och glo på tv eller något annat.  Så jag är mer än nöjd med gårdagens insats på träningen! =) Dessutom har mina ruttna armhävningar börjat bli liite bättre. Haha, men dom är fortfarande inget man kan tänka sig och visa upp. Tyvärr blev det ingen dagens låt igår för att jag gick och lade mig direkt, men den kommer nu istället.


Igår dagens-låt-i-huvudet låt är: En del av mitt hjärta med Caroline af Ugglas.

Egentligen är inte jag så enormt förtjust i Caroline af Ugglas, men jag tycker att hon är cool och denna låt har satt sig i huvudet på mig så självklart får det bli denna då. Vill ni lyssna: http://www.youtube.com/watch?v=wSVclVlMCSs


Nej, nu måste jag fixa mig.. Ha det så bra sötisar, så hörs vi senare! =)


Kommentarer
Postat av: Amanda

Äru konstig? hon är ju sämst!!!!!!!!!

Tur att träningen gick bra iaf:D

2009-02-12 @ 14:30:00
URL: http://thestara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0