In my mind and in my car

Fredag igen! Super skönt! Fast det kommer bli mest pluggande för min del i helgen. Kanske inte idag, för jag orkar verkligen inte plugga idag. Någon dag måste man ju få slippa, så det blir ikväll.

På fredagar har vi no, idrott och sedan no igen, fast med en annan lärare och biologi istället för fysik. När vi hade no förra gången, så pratade vår lärare så snabbt så man hann inte skria ner det viktiga för då var nästa mening som gick lika snabbt lika viktig. Ni vet när man ska ha en redovisning och man över för någon och då får man ofta höra  "prata inte så snabbt, dom andra har ingen aning, om vad du snackar om." Det skulle någon behöva säga till henne, inte för att vara dum mot henne eller någonting, det är inte alls menat så, men det går liite för fort. Det vi håller på med är svårt och då hjälper det inte om någon som ska förklara för en pratar snabbt.

Sedan på rasten så satt jag och Ingela och pratade lite med Janna, Julia, Mariel och Jimmy. Efter ett tag kom Andreas och Oskar också. Då började vi och spela kort. Jag gick ut som tvåa (har jag för mig), men kom i alla fall sist för att jag råkade gå ut på en 10. Skit, säger jag bara! =P


Jag och Felicia igår. Jaa.. så här kan ju bilderna också bli.


Sedan måste jag bara lägga in en bild till. Veckans underbaraste bild!

Hahaha! Ni som inte vet vem detta ska föreställa, ni kan tacka för att ni inte vet!

Idag hade Niclas och Simon lektionen på idrotten.
Uppvärmning: Idioten, hela salen.
Huvudaktivitet: Badminton
Avslutning: Sov stund till I'm yours med Jason Mraz. 

Vad trött man blev efter den. Trött + någon som pratar snabbt = Fattar nada.

Tingeling! Den sången asså.. Den hör man överalllt! Satt på radion en stund innan jag cykla till skolan och då kom den. Haha! Det är typiskt. Juste har inte nämnt att det är vår känslor här hos oss just nu. Jättehärligt! Snön håller på att smälta bort och solen skiner och himmelen är blå. Love it ;)

Ha en underbar fredagkväll, alla underbara! <33


Kommentarer
Postat av: Julia

åh, men tack! :) så glad jag blir.

2009-03-20 @ 21:02:18
URL: http://juliamattsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0