Idre 2009!

Det får bli en snabb överblick över veckan som gått.

Fredag:
Jag, mamma och pappa packade bilen och åkte upp till idre.


Dalarhästen


Så här kul hade jag när vi åkte upp. Tog kort på allt som kunde vara kul att se.När vi kom upp till stugan så hade inte plogbilen gjort sitt jobb så fick fick "pulsa" som mormor hade sagt. Det var för mycket snö så bilen kunde inte köra in till huset, så vi lämnade den vid stora vägen och gick in. Här ser ni då huset.

Men vi skottade fram till dörren och bajamajan och satte på värmen i stugan. Sedan drog v ner till ett hotell där  vi brukar sova, så att huset blir varmt. Där hade det kommit nya ägare. Dom var jättesnälla, precis som ägarna innan!Lördag:


Åkte alla andra smågodningar upp. Så på dagen åkte vi tre skidor och sedan kom min brorsa, kusiner upp på kvällen.

Söndag:

 

Vanlig dag i skidbacken och Johan, Daniel och Carina kom upp!

Måndag:


Grabbarna grus åkte "Chocken". Det sägs att det är nordens brantaste backe och jag kanske ska till lägga att jag inte var med och åkte den.. Hade jag åkt den hade jag nog inte suttit här..

När allt folk senare på eftermiddagen satt på after skin och dega, spelade jag och pappa lite tennis. Det gick väl inte super bra eftersom jag var jättetrött, men det gick bra ändå!

Tisdag:
Grabbarna grus hyrde snowboard.


Brorsan på bräda. Förresten är man inte ganska bra på att ta kort?På kvällen blev det bowling


Vet, sämst kort men hade inget annat!Onsdag:
Vanlig skiddag i backen.


Mamma ville att jag skulle ta kort på dom här djuren, så hon skulle kunna visa sina skolbarn hur vilddjuren ser ut. Jaa, det är väl lika bra att ni också får lära er! Titta och lär, sötisar.


Johan (t.v.) Christoffer, min kusin (t.h.)

..har inga kort på mig när jag åker, så det blir på alla andra..


På kvällen kom kusinen med familj upp till vår stuga och vi käka våfflor och spela Alias.Torsdag:
Annika fyllde år!  På kvällen blev vi bjudna på middag och när vi sedan hade ätit klart gick vi lite i backen och här är en bild från kvällen.


Fredag:
Då hyrde brorsan och kusinen bräda igen och vi andra "Pumpa puder" som mamma och min morbror sa hela veckan. Haha! Här är lite bilder från fredagen:

På kvällen kollade vi på Lets dance hos Christoffer och dom. Vi hade ingen tv hos oss, så fick kollade där. Även Johan, Danne och Carina var där. Det var riktigt roligt! Tycker lite synd om Laila och Niklas och att dom var på dom så mycket. Det var faktiskt inte så roligt!

Lördag:
Christoffer, Annika och Tobbe åkte hem och det var vår sista dag i backen.

Första åket började med att en gubbe siktade in skiderna och körde rakt in i mig. Båda ramlar. Jag fick inte ont någonstans så det första jag ropar till han är att fråga om han var okej. Han svara jadå fast segt, sedan när jag frågde: Är det säkrt? Så svarade han inte.
Sånt blir man less på! Han körde in i mig och han frågade INTE hur det gick med mig, utan tänker bara på sig själv och undrar hur det gick med sig själv. Till slut svarade hans fru att allt var okej.

Sedan var min dag förstörd på grund av gubben och att han inte sa något. Gubbar som är 40 + måste ju kunna hur man ska bete sig!


På kvällen ritade jag lite samtidigt som det var melodifestivalen och slutresultatet blev detta:


Förresten, visst var det dåligt igår? Ingen var speciellt bra.

Söndag:
Vi åkte hem.

Vi började med att städa stugan, plocka i ordning och dammsuga. När vi hade kommit en bit på vägen hem möttes vi av dessa små sötnosar...och sista kortet för i år när vi var i Idre, var när vi stannade och rasta..Första gången så ni får se mig i glasögon!


Kommentarer
Postat av: Amanda

Shit snygga bilder Sandra och förstår att du ´haft roligt! =D

Men varför hyrde inte du snowboard? Du som visade mig dina skills när du var här^^ hahahha

SJÄLV HAR MAN LOV NU! xD

2009-03-02 @ 14:55:49
URL: http://thestara.blogg.se/
Postat av: Frida

Haha, renar är så jävla störda XD när vi var i norrland så stod de på varenda väg och vill inte flytta på sig hur mycket man än tutade! men söta är de allt:)

2009-03-02 @ 17:51:12
URL: http://fridutts.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0